Information Technology and Security

Web Design & Development

Web Design

Klantcontact in plaats van “iets op internet”

Vergroot je omzet met een website die gemaakt is voor uw klanten. Veel websitedesigners denken met u mee maar vaak niet aan de klant, aan de mensen die u probeert te bereiken. Doel is uw klant natuurlijk overtuigen van uw product, dienst en uw naam. Rattink.net denkt met u mee, maar vooral met uw klant.

Verbeter de vindbaarheid van uw website

U kunt uw website niet vinde met Google? Daar is wat aan te doen. Soms met een paar eenvoudige ingrepen, soms moet de inhoud herzien worden. Uiteindelijk gaat het om die eerste pagina van Google en wij krijgen u daar.

Promotiecampagnes met Google Adwords?

Met Google is op eenvoudige manier meer uit internet te halen, zo zou je het ongeveer kunnen stellen. Met Google Adwords (de advertentiemachine van Google) zijn heel gericht campagnes te voeren om uw bedrijf, product en/of website te promoten. En dat tegen beheersbare kosten en meetbare resultaten… Ideaal! We hebben dit in een handomdraai voor u geregeld.

Domeinnaamregistratie

Registreer uw eigen domeinnaam voor een professionele uitstraling! Daarmee kunt u e-mails versturen en ontvangen zoals alle bedrijven dat doen, bijvoorbeeld: hans@mijnbedrijf.nl. Dit is erg goedkoop (afhankelijk van bijvoorbeeld de .com, .nl of .eu) en verkrijgbaar via Rattink.net vanaf slechts 1 euro per maand!

Vanuit de regelgeving dienen we u te wijzen op de ICANN rechten en verantwoordelijkheden, waarin beschreven staat hoe domeinnaamregistraties formeel geregeld zijn.

Web Hosting

Rattink.net biedt goede en goedkope hosting aan van uw website(s). We maken gebruik van geoptimaliseerde kwaliteit cPanel hosting vanuit Nederland, dat zich (onder andere) van het bekende “Direct Admin” onderscheid door gebruiksvriendelijkheid en veel mogelijkheden. Zo kun je hier met een paar muisklikken bijvoorbeeld een WordPress of Joomla website genereren en ook kun je je website makkelijk en geautomatiseerd backuppen en restoren!

We beschikken over dedicated snelle servers die zijn ondergebracht in een professioneel datacenter in Amsterdam. Door gebruik te maken van veel automatisering zijn de prijzen laag en is uw bestelling snel beschikbaar! Bij Rattink.net maakt uw website gebruik van 100% groene stroom.

ベクター、ウェブサイト

  • De hoeveelheid data die wereldwijd gecreëerd en gerepliceerd wordt, verdubbelt in het huidige tempo iedere twee jaar in grootte, blijkt uit onderzoek uit 2011 (pdf). Uitgerekend was dat in 2011 er 1,8 zetabyte aan data wordt bijgemaakt.

    Volgens de studie is dit te vergelijken met 57,5 miljard 32GB Apple iPads of genoeg iPads om de Chinese Muur na te bouwen, maar dan twee keer zo hoog als het origineel. Bron: Computerworld.

    vector collection of different storage devices

  • Loading tweets...