Information Technology and Security

L&T Media BV

Een moderne hybride cloud IT-infrastructuur

L&T Media is een succesvolle uitgever van Business to Bussiness magazines:

Met het verder uitbouwen en professionaliseren van L&T Media BV was ook de tijd aangebroken voor een partner die ook de groei in de IT verzorgen. Hierop is een Windows Business Server geplaatst met Cloud integratie middels Exchange Online. Op die manier wordt voorzien in een zeer snel lokaal netwerk met de voordelen van Office 365.

Het zeer snelle netwerk en server zijn geen overbodige luxe. In de grafische wereld wordt bij voorkeur gewerkt met iMac’s en zijn de bestanden -in vergelijking met normale kantoorbestanden- extreem groot. Dankzij de gekozen oplossing kan er goed en centraal samengewerkt worden met de iMacs op de Windows server en is de backup ook centraal geregeld.

  • De hoeveelheid data die wereldwijd gecreëerd en gerepliceerd wordt, verdubbelt in het huidige tempo iedere twee jaar in grootte, blijkt uit onderzoek uit 2011 (pdf). Uitgerekend was dat in 2011 er 1,8 zetabyte aan data wordt bijgemaakt.

    Volgens de studie is dit te vergelijken met 57,5 miljard 32GB Apple iPads of genoeg iPads om de Chinese Muur na te bouwen, maar dan twee keer zo hoog als het origineel. Bron: Computerworld.

    vector collection of different storage devices

  • Loading tweets...