Information Technology and Security

Managed EndPoint Security

Anti-Virus alleen is niet voldoendeSecurity Awareness Poster

Een computer kan nog zo goed beschermd zijn, als niet alle gaten gedicht zijn kan de malware via een zijdeur naar binnen. De meeste malware zoals bijvoorbeeld trojans en botnet vinden een weg naar de computer doordat bijvoorbeeld Internet Explorer, Adobe Flash, Java of Windows zelf niet up-to-date zijn. Dan kan geen enkel Anti-Virus pakket de malware tegenhouden!

Beveiligingsgaten de grootste dreiging

De beveiligingsgaten, die ook veel in het nieuws zijn, zetten alsnog alles open. De cybercriminelen, die overigens zo professioneel zijn dat je al bijna kan spreken van een kantoorbaan, kennen die gaten. Ze zijn ook niet moeilijk te vinden, want als Microsoft, Oracle en Adobe weer patches uitgebracht hebben om gaten te dichten, publiceren ze dat. De meeste mensen negeren dat niet helemaal, maar in  de regel loopt iedereen (flink) achter met het updaten van alle software. En daar maken de cybercriminelen gebruik van.

Rattink.net Managed EndPoint Security

Om die reden bent u onvoldoende beschermt met alleen Anti-Virus, hoeveel bellen en klokken er ook aan het pakket zitten. Anti-Virus (of beter gezegd: anti-malware) is slechts 1 been waarop security staat. Het andere been is Patch Management.

Rattink.net Managed EndPoint Security zorgt ervoor dat al uw systemen helemaal up-to-date zijn. Onze managed kijkt naar alle software, plugins en add-ons, controleert of er patches zijn en installeert die als ze vanuit het oogpunt van security nodig zijn. En dan niet alleen de Microsoft updates maar (vrijwel) alle software. En dat is uniek!

Ook zullen we een melding krijgen als een of meerdere systemen een virus hebben, zodat we pro-actief kunnen handelen. Daarmee bent u geholpen en kunt u vertrouwen op een veilige omgeving.

Zeer betaalbaar

Onze oplossing is qua prijs vergelijkbaar met de leidende anti-viruspakketten. Alleen krijgt u bij ons “2 benen”! Voor hetzelfde geld dus wel goed beschermd. En maandelijks opzegbaar. Voor 3,95* per maand bent u “in control”. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 Speciale actie!

Kennismakingsprijs: slechts 2,90* per maand! Bedenk u niet en kies voor de beste beveiligingsoplossing!

*) Prijzen exclusief BTW.

Managed_Antivirus

  • De basis voor een goede security is eenvoudig. Met een klein beetje aandacht hiervoor kunt u al veel bereiken. Lees meer op: SecurityPrimeDirective.org.
    Security Awareness

  • Loading tweets...