Information Technology and Security

Microsoft Office Ondersteuning

Microsoft Office Guru’s

We kunnen misschien niet echt toveren met Excel, maar voor sommigen zal het er wel op lijken! Met het Microsoft Office pakket is veel mogelijk. De meeste mensen gebruiken hooguit 5% van de complete functionaliteit. Dat is geen schande, maar je kan je tijd besparen door er meer uit te halen.

Denk aan bijvoorbeeld Excel, waarbij je “iets” nodig hebt wat er niet inzit of in lijkt te zitten, de kans is groot dat wij het erbij kunnen “toveren”! Dat maakt zaken makkelijker en beter. Want bij alles dat geautomatiseerd gaat, zal de kans op fouten verkleinen. Ook vragen over bijvoorbeeld Microsoft Word, Microsoft PowerPoint en natuurlijk Microsoft Outlook kunt u aan ons stellen.

Heeft u een vraag? Stuur ons gewoon een mailtje met uw uitdaging en we kijken even of we u zo 1-2-3 op weg kunnen helpen of dat we met een klein stukje maatwerk u het leven kunnen veraangenamen!

Rattink.net Microsoft Office Guru

 

  • “Als dit universum in zijn miljoenvoudige orde en precisie het resultaat zou zijn van blind toeval, dan is dat vergelijkbaar met een explosie bij een drukker waarbij de lettertjes in foutloze volgorde terechtkomen in de vorm van een woordenboek.”
    – Albert Einstein

    Cartoon Albert Einstein having an idea.

  • Loading tweets...