Information Technology and Security

ICT Services

Midden- en kleinbedrijf

De focus van Rattink.net ligt bij kleinere dynamische bedrijven die zich professioneel willen ontwikkelen. Bedrijven die de toegevoegde waarde zien van een goede IT Infrastructuur, die IT zien als een middel om te excellereren.

Licenties

Goede producten zijn niet gratis. In de meeste gevallen kiezen we voor merknamen omdat wij ervan overtuigd zijn dat die zich snel terugverdienen. Open Source schuwen we niet maar belangrijk is altijd om vooraf de licentiekosten af te zetten tegenover de extra uren die mogelijk kunnen zijn om dezelfde oplossing die “gratis” te downloaden zijn.

Internet marketing

Wilt u een website, dan wilt u mensen bereiken, met een bepaald doel. De doelen kunnen uiteenlopen en belangrijk is het om goed voor te denken. Niet eerst een website bouwen en daarna gaan nadenken over hoe u bezoekers krijgt en gevonden worden kan. maar eerst denken over wat de boodschap is die u wilt uitdragen op internet, op welke wijze dat een bijdrage levert aan het gestelde doel en tegen welke kosten. Deze overwegingen kunnen tot een ander en beter resultaat leiden.

Business People

  • “Als dit universum in zijn miljoenvoudige orde en precisie het resultaat zou zijn van blind toeval, dan is dat vergelijkbaar met een explosie bij een drukker waarbij de lettertjes in foutloze volgorde terechtkomen in de vorm van een woordenboek.”
    – Albert Einstein

    Cartoon Albert Einstein having an idea.

  • Loading tweets...