Information Technology and Security

ICT Services

Midden- en kleinbedrijf

De focus van Rattink.net ligt bij kleinere dynamische bedrijven die zich professioneel willen ontwikkelen. Bedrijven die de toegevoegde waarde zien van een goede IT Infrastructuur, die IT zien als een middel om te excellereren.

Licenties

Goede producten zijn niet gratis. In de meeste gevallen kiezen we voor merknamen omdat wij ervan overtuigd zijn dat die zich snel terugverdienen. Open Source schuwen we niet maar belangrijk is altijd om vooraf de licentiekosten af te zetten tegenover de extra uren die mogelijk kunnen zijn om dezelfde oplossing die “gratis” te downloaden zijn.

Internet marketing

Wilt u een website, dan wilt u mensen bereiken, met een bepaald doel. De doelen kunnen uiteenlopen en belangrijk is het om goed voor te denken. Niet eerst een website bouwen en daarna gaan nadenken over hoe u bezoekers krijgt en gevonden worden kan. maar eerst denken over wat de boodschap is die u wilt uitdragen op internet, op welke wijze dat een bijdrage levert aan het gestelde doel en tegen welke kosten. Deze overwegingen kunnen tot een ander en beter resultaat leiden.

Business People

  • “Nothing great in the world has ever been accomplished without passion.”

    Christian Friedrich Hebbel

    Bij Rattink.net werken we met passie. We geloven in onze klanten, we geloven in onze oplossingen. De betrokkenheid hierbij weergeeft onze passie voor het vak, waarmee u het beste geholpen bent.

    Multitasking Man

     

  • Loading tweets...