Information Technology and Security

Kantoorautomatisering

Servers en computers

Wie werkt er tegenwoordig nog zonder computer of laptop? Door de tijd heen groeit het aantal computers meestal aardig binnen een bedrijf. Eerst worden de oude machines vervangen door nieuwere maar er komt altijd een moment dat het onoverzichtelijk wordt en het besef ook begint te groeien dat er stappen ondernomen moeten worden om de dienstverlening te kunnen garanderen. Anders gezegd: het overzicht begint zoek te raken, backup is slecht ingeregeld en zeker nog niet getest en processen verlopen vaak niet efficient.

Getting organized

De wegen naar een goed georganiseerde kantoorautomatisering (combinatie computers, servers, netwerk, printers en zo meer) zijn zeer divers en voor iedereen anders. Gewoon, omdat het allemaal goed kan zijn. Net zo makkelijk kunnen de oplossingen ook onlogisch en onveilig zijn. Met een stukje voordenken kan de situatie goed ingeschat worden.

Lekker werken / zorgeloze migratie

Is alles goed voorgedacht en georganiseerd, dan kunnen eventueel investeringen in hard- en software gepleegd worden. Door goed georganiseerd dit pad in te gaan, zal de uitrol snel gaan en zult u snel lekker kunnen werken. Op deze manier draag een investering bij aan uw bedrijfsresultaat.

Veilig werken

Uiteraard is veilig kunnen werken uitgangspunt voor onze oplossingen. Een moderne security is van groot belang, maar niet alleen security. Want voor een goede nachtrust is een goede backup van essentiëel belang.

Asian Woman Working At Computer In Modern Office

  • De hoeveelheid data die wereldwijd gecreëerd en gerepliceerd wordt, verdubbelt in het huidige tempo iedere twee jaar in grootte, blijkt uit onderzoek uit 2011 (pdf). Uitgerekend was dat in 2011 er 1,8 zetabyte aan data wordt bijgemaakt.

    Volgens de studie is dit te vergelijken met 57,5 miljard 32GB Apple iPads of genoeg iPads om de Chinese Muur na te bouwen, maar dan twee keer zo hoog als het origineel. Bron: Computerworld.

    vector collection of different storage devices

  • Loading tweets...