Information Technology and Security

Online Cloud Werkplek

Werken met Qubical

Steeds meer organisaties stappen over naar het werken in de Cloud, ofwel werken waar en wanneer u maar wilt. Het grote voordeel is dat gebruikers op iedere willekeurige plek toegang hebben tot hun complete werkplek en mailbox via een pc, laptop, tablet of ander mobiel apparaat. De collega’s kunnen altijd elkaars agenda inzien, afspraken inplannen en contacten met elkaar delen. Bedrijfsgegevens worden automatisch en dagelijks geback-upt en het mailverkeer wordt beschermd tegen het groeiende aantal e-mailbedreigingen.

De kracht van werken in de Cloud is dat uw organisatie volledig ontzorgd wordt op het gebied van beheer. Bovendien zijn er flinke besparingen mogelijk op de IT kosten kunnen doordat Qubical dit als core business doet.

Veilig, flexibel en schaalbaar

Alle gegevens zijn optimaal beveiligd doordat deze in streng beveiligde en geografisch verspreide datacentra zijn ondergebracht. Het werken in de Cloud is zeer flexibel en schaalbaar, omdat gebruikers eenvoudig kunnen worden gemaximaliseerd of geminimaliseerd. U betaalt dus nooit te veel en heeft grip op de maandelijkse kosten. Organisaties die werken in de Cloud hebben geen omkijken naar hun IT omgeving, doordat het volledige beheer en onderhoud uit handen wordt genomen. Kies voor de Clouddiensten van Qubical, dan zorgen wij voor een optimale bedrijfscontinuïteit en worden alle IT zorgen uit handen genomen.

Cloud-Services

Altijd en overal werken

Werken waar u maar wilt en wanneer u maar wilt. Dat is in het kort het nieuwe werken. Met de Qubical Online Werkplek kunnen gebruikers op kantoor, thuis of onderweg werken en altijd beschikken over de werkplek zoals zij die zijn gewend. Het enige wat zij nodig hebben is een internetverbinding. De Online Werkplek is exact gelijk aan de huidige werkomgeving, het grote voordeel is echter dat deze werkplek vanaf elke locatie te bereiken is en dat gebruikers niet meer computer gebonden zijn. De werkplek is namelijk te benaderen via elk soort device.

Geen IT zorgen meer

Gebruikers kunnen inloggen via hun tablet, maar ook via hun laptop of vaste computer. Met de Online Werkplek van Qubical wordt werken plaats- en tijd onafhankelijk. Vanaf iedere willekeurige plek kan verbinding worden gemaakt met het eigen bureaublad met daarop de eigen documenten, applicaties en mailbox. In de Online Werkplek kunnen gebruikers gewoon gebruikmaken van de software die zij gewend zijn, ook bedrijfsspecifieke. Een ander groot voordeel is de flexibiliteit en schaalbaarheid van werken in de Cloud. Organisaties hoeven niet te investeren in servers en licenties, wat resulteert in een flinke kostenbesparing. Zorgen om beheer en onderhoud zijn verleden tijd, die last neemt Qubical volledig uit handen.

Uw eigen omgeving in de Cloud

Specifieke bedrijfssoftware kan worden opgenomen in de online werkplek waarin de voorkant volledig kan worden ingericht naar bedrijfsspecifieke eisen, wensen en behoeften. Daarnaast profiteren deze klanten wel van een aantrekkelijk kostenplaatje door het delen van de achtergrondinvestering. De “voorkant” is in dit scenario voorzien van een Dedicated Server waarop de bedrijfssoftware zal worden geïnstalleerd en waarop de gebruikers zullen inloggen en gebruik zullen gaan maken van de geïnstalleerde bedrijfssoftware. De resources van deze Server zullen niet met andere Cloud afnemers worden gedeeld.

Schaalbaar en flexibel

Kies voor een van de 3 vormen om uw de achterliggende back-end (achterkant) omgeving bestaande uit Firewall’s, Switches, Storage Devices, Active Directory, File en Exchange Clusters te borgen:

 1. Shared Cloud: lage kosten, gedeeld onderliggend platform.
 2. Hybrid Cloud: schaalbare kosten: u kunt delen van uw eigen Cloud-omgeving onderbrengen in een gescheiden “Private Space”
 3. Private Cloud: uw eigen flexibele, schaalbare online datacenter geborgd door Qubical.

Cloud-Illustrations_qubical

Eigenschappen

 • Altijd en overal werken: kantoor, onderweg en thuis
 • Zakelijk samenwerken: gedeelde bestanden en mail
 • Makkelijk werken: helpdesk onbeperkt inbegrepen*
 • Synchronisatie: mail, agenda en contacten op smartphones en tablets
 • Applicaties inbegrepen: Software as a Service (Saas)
 • Klantspecifieke applicaties: optioneel bij Goud en Platinum
 • Inclusief licenties: Windows en Office
 • Hoge beschikbaarheid: betrouwbaar met up-time van 99,999(99)%
 • Back-up: dagelijks van uw bestanden, applicaties en e-mail
 • Veilig: dankzij SSL, VPN, Token, Antivirus, Antispam
 • Altijd up-to-date: Software versies
 • Betalen per maand: vast bedrag per medewerker
 • Per maand aanpasbaar: werkplek erbij/eraf

*) Voor de standaard applicaties en hulp op afstand.

 

Kosten

Kies voor een van de volgende oplossingen:

 • Basic:      19,- euro per maand – Shared Services zonder mail
 • Essential: 35,- euro per maand – Shared Services met mail
 • Standard: 65,- euro per maand – Private Cloud

Optioneel kan er gekozen worden voor een Citrix-verbinding, wat gunstig is voor internetverbindingen met lage capaciteit. Prijzen uiteraard exclusief BTW.

 

Wacht niet langer…

…en stap over naar uw eigen datacenter in onze lokale Cloud! Neem contact met ons op voor meer informatie:

 

[form contactform]

 • De basis voor een goede security is eenvoudig. Met een klein beetje aandacht hiervoor kunt u al veel bereiken. Lees meer op: SecurityPrimeDirective.org.
  Security Awareness

 • Loading tweets...