Information Technology and Security

Over Rattink.net

Rattink.net, gevestigd in Arnhem, is sinds 2010 actief in de markt als allround-IT bedrijf voor het MKB. Oprichter Hans Rattink heeft zijn sporen verdiend in de IT en kent zowel de kant van softwareontwikkeling, beheer van infrastructuur als het managen van gebruikersbehoeften in de rol van Manager IT.

Als klant van Rattink.net kunt u rekenen op de klantgerichtheid en flexibiliteit van een klein bedrijf echter met een “Enterprise grade service level”, dankzij “rock solid” oplossingen en een continu beschikbare Service Desk, waarbij een team van ervaren medewerkers kantoordagelijks beschikbaar is van 07:30 – 17:30 om u te helpen met de meest uiteenlopende IT vragen.

Kernwaarden

Rattink.net heeft de volgende kernwaarden als drijvende kracht:

 • Betrokken
 • Verantwoordelijk
 • Vertrouwen
 • Secure
 • Agile

Door betrokken met onze klanten om te gaan, kunnen we verantwoordelijk en pro-actief handelen. Het begrijpen wat er speelt bij de klant is de sleutel om te begrijpen hoe hulp het beste geboden kan worden en waar de prioriteit gelegd moet worden.

Op IT-dienstverlening moet kunnen worden vertrouwd, met Rattink.net kan de klant daarvan op aan. Wij gaan terughoudend om met met de gegevens en als richtlijn hanteren we een need to know policy: alleen als het nodig is, kijken we samen met de klant naar de gegevens.

Door Security als uitgangspunt te nemen, kan de klant erop vertrouwen dat haar gegevens beter beveiligd worden tegen onrechtmatige toegang door derden. Dit verhoogt de continuïteit en verlaagt de kans op gevolgschade.

In een wereld die steeds sneller verandert, is het van belang om daarop op in te kunnen springen. Voor de klant is van belang dat de IT-dienstverlening daarin meegaat en het mogelijk maakt om die kansen te benutten.

 • De hoeveelheid data die wereldwijd gecreëerd en gerepliceerd wordt, verdubbelt in het huidige tempo iedere twee jaar in grootte, blijkt uit onderzoek uit 2011 (pdf). Uitgerekend was dat in 2011 er 1,8 zetabyte aan data wordt bijgemaakt.

  Volgens de studie is dit te vergelijken met 57,5 miljard 32GB Apple iPads of genoeg iPads om de Chinese Muur na te bouwen, maar dan twee keer zo hoog als het origineel. Bron: Computerworld.

  vector collection of different storage devices

 • Loading tweets...