Information Technology and Security

B-tham Trade & Consultancy BV

Een compleet nieuwe IT-infrastructuur

Maar met hergebruik van bestaande middelen. Dit demonstreert de kracht van Rattink.net. Niklaas Bosker van B-tham benaderde Rattink.net in 2009 om de bedrijfsprocessen beter te automatiseren. Na een intake was de conclusie al vrij snel dat we naar een CRM/ERP-pakket wilden gaan kijken om zodoende de vele niet integraal gekoppelde toepassingen zoals bijvoorbeeld Excel, Word, ACT! en Davilex te vervangen door een systeem dat makkelijk in het gebruik is en goed aansluit bij de werkwijze.

Na een bureauonderzoek dat gepresenteerd werd in een overzichtelijke matrix konden de vele aanbieders makkelijk vergeleken worden. Zo bleken de kosten sterk uiteen te lopen maar ook hadden niet alle aanbieders een oplossing voor de vereiste functionaliteit. Na het bekijken van 3 demonstraties is uiteindelijk de keuze gevallen voor AutoFlex. Niet alles kon hiermee gedaan worden, maar 80% van het werk gaat nu sneller, makkelijker, overzichterlijker en is bovendien rechtstreeks gekoppelnd aan het boekhoudpakket.

Voorts is er een Microsoft Small Business Server aangeschaft en een tweede Microsoft Standard Server ten behoeve van remote desktop. Dankzij een VPN kan altijd en overal gewerkt worden op dezelfde omgeving met daarop alle bestanden en toepassingen. Dit betekent dat bij het B-tham Trade & Consultancy BVthuiswerken alles voor handen is maar ook dat alles centraal beheerd en gebackupped worden kan. Met andere woorden: veilig, beschikbaar en beheersbaar.

 

  • Rattink.net Microsoft MKB Specialist

  • Loading tweets...