Information Technology and Security

HeHo ID Europe BV

Makkelijk overal werken

Als specialist in innovaties is het van essentieel belang dat er overal gewerkt kan worden met dezelfde gegevens. Zelf reist Erik van der Horst veel en wil zich niet hoeven concentreren op het consistent houden van zijn gegevens maar ook makkelijker samenwerken met business partners. Een deel van de gegevens moet gedeeld worden. en kenmerkend is dat er niet altijd online gewerkt worden kan.

Gekozen is voor een firewall met SSL VPN in combinatie met een Microsoft Small Business Server. Dankzij de VPN kan de laptop in het veld veilig verbonden worden met de server, dankzij SSL kan ook makkelijker samengewerkt worden met derden doordat de VPN via een webbrowser te activeren is.

Na het opzetten van de VPN “tunnel”, zullen de bestanden automatisch door Windows gesynchroniseerd worden. Hiervoor zijn geen tooltjes nodig die geconfigureerd moeten worden, handmatig geactiveerd en zo meer. De gebruiker heeft de bestanden altijd bij zich en Windows zorgt voor de rest. Oftewel: makkelijk en overal werken.

HeHo-ID Europe BV

  • “Nothing great in the world has ever been accomplished without passion.”

    Christian Friedrich Hebbel

    Bij Rattink.net werken we met passie. We geloven in onze klanten, we geloven in onze oplossingen. De betrokkenheid hierbij weergeeft onze passie voor het vak, waarmee u het beste geholpen bent.

    Multitasking Man

     

  • Loading tweets...